Da`i un search...

Cum sa-ti protejezi identitatea ca model de videochat


Daca lucrezi ca model videochat, este foarte important sa iti mentii identitatea din fata camerei separata de restul vietii. Cel mai probabil nu doresti ca cei din viata ta sa afle ca practici aceasta meserie, sau, chiar daca stiu, in mod sigur nu vrei sa te caute pe site-uri. De asemenea, este important ca membrii sa nu iti afle niciodata numele adevarat. Ce faci, atunci, ca sa iti protejezi aceasta identitate si sa mentii partea profesionala separata de cea personala? In primul rand, alegi cel mai bun studio de videochat, pentru ca de aici incepe totul.


Nu le spune apropiatilor numele de model, nu le spune membrilor numele real

Persoanele dragi nu o sa te poata gasi pe internet daca nu stiu cum sa te caute. Este deci important sa nu le spui numele tau de model, pentru a iti putea pastra identitatea secreta. Daca decizi sa lucrezi dintr-un studio de videochat, intreaba daca ti se ofera si garanteaza confidentialitate. In mod normal, nimeni din afara studioului nu trebuie sa iti afle identitatea, iar acesta este un criteriu foarte bun in a alege un studio. Iar un studio care a ridicat confidentialitatea la rang de arta este Charm Studios.
Cat despre membrii, nu le spune niciodata numele adevarat. Daca tii neaparat sa le spui un nume diferit de cel de model (desi nu ar trebui sa fie cazul), inventeaza altul, la nimereala. Nu te gandi ca totul este ok daca le spui doar prenumlele si ca nu au cum sa afle nimic din acesta. Crede-ma, exista metode, si de ce sa iti asumi un risc? De asemenea, nu mentiona numele prietenilor, sau membrilor familiei.

Tine-ti pozele de pe conturile de social media separate si diferite

Daca vrei sa iti tii doua identitati separate, o regula foarte buna este sa nu postezi aceleasi poze pe conturile asociate cu identitatile respective. Nu pui pe Twittter-ul de model, de exemplu, poze pe care le pui pe Twitter-ul/Facebook-ul/Instagram-ul personal si nici nu pui pe conturile personale poze pe care le pui pe contul de model. E bine sa tii minte ce poze ai folosit unde, si sa nu le amesteci.

Ai grija ce le spui membrilor

Nimieni nu zice sa nu impartasesti anumite chestii membrilor. De multe ori este foarte bine sa faci acest lucru deoarece va ajuta la crearea unei conexiuni. Insa ai foarte mare grija ce fel de detalii dezvalui. Poti sa le spui fara nicio problema ca ai fost la o petrecere, sau un alt eveniment, insa nu le spune locatia in care a avut loc acest eveniment. Acelasi lucru se aplica la vacante sau excursii. Si mai important, daca vrei cumva sa postezi o poza de undeva pe contul de social media de model, nu da tag la locatie si vezi sa nu apara nimic care ar putea arata exact unde esti.

Ai grija la alte detalii legate de identitatea ta

Daca lucrezi dintr-un studio de videochat, nu o sa ai voie sa te loghezi pe conturile personale de pe calculator. Nu ar trebui sa faci asta nici daca lucrezi de acsa, in timpul cat esti logata. Daca insa este absolut necesar sa o faci, sau daca te loghezi de pe telefon chiar, ai grija sa nu se vada pe camera. Nu tine nici tastatura, nici telefonul intr-un punct vizibil, deoarece se poate vedea ce scrii, inclusiv parole.
Succes si alege-i pe cei mai buni!

 0 comentarii:

Best Blogger TipsComment here