Reparatii navigatii auto: sfaturi pentru folosirea navigatiei GPS (BMW, VW, Audi, Mercedes)

0
GPS-ul incorporat reprezinta o posibila distragere a atentiei, iar in urma studiilor efectuate s-a constatat ca aceasta este principala cauza a accidentelor auto. Indiferent daca folositi o aplicatie direct de pe telefonul mobil sau sistemul de navigatie built-in al masinii, exista cateva lucruri care va pot ajuta sa conduceti in continuare in siguranta. Ca experti in reparatii navigatii auto (bmw, vw, skoda, mercedes) stim cat de util este GPS-ul mai ales cand calatoriti in locatii noi. De aceea va oferim urmatoarele sfaturi.
Reparatii navigatii auto pentru confort si siguranta
– Instalati si asezati dispozitivul GPS la nivelul ochilor astfel incat sa-l puteti vedea fara sa va luati ochii de la drum. Asigurati-va ca instalati corect GPS-ul sau smartphone-ul cu hartile detaliate, astfel incat sa nu va preocupe faptul ca ar putea cadea in timp ce conduceti.
– Aflati cum sa utilizati dispozitivul GPS si cum sa profitati de caracteristicile de siguranta, acum ar fi de exemplu controlul vocal. Inainte de o calatorie lunga, petreceti ceva timp pentru a cunoaste dispozitivul GPS. Daca ati cumparati de curand o masina cu GPS incorporat ar trebui sa petreceti ceva timp pentru a va obisnuit cu modul de utilizare a sistemului de navigatie. Pentru probleme si reparatii navigatii auto, contactati un expert indiferent de masina: bmw, vw, skoda, mercedes etc.
– Asigurati-va ca adaugati corect adresa de destinatie si cunoasteti ruta in termeni generali. Daca intentionati sa utilizati GPS-ul personal intr-o calatorie cu o masina inchiriata, asigurati-va ca setati destinatia inainte de a intoarce cheia in contact.
– Atentie sa nu folositi sau sa inserati adresa dispozitivului in timp ce conduceti. Folositi o aplicatie cu comenzi vocale. Cele mai bune sisteme GPS ofera un feedback excelent conducatorului auto astfel incat acesta are suficient timp sa se pregateasca sa vireze inainte de intersectii. Instructiunile vocale pot preveni distragerea inutila – nu veti fi distras de la drum pentru a va  concentra pe sistemul de navigatie.
– Ca regula de baza, intotdeauna trebuie sa respectati semnele de circulatie si sa anticipati ca pot aparea unele modificati care nu se reflecta in informatiile oferite de GPS. Totul trebuie redus la atentia pe carosabil si nu pe dispozitiv. Daca unitatea GPS va spune sa virati la stanga si vedeti clar un indicator care va avertizeaza sa nu intrati pe acea strada, evident trebuie sa luati de bun indicatorul, nu comanda vocala. In fiecare an, mor oameni care considera ca vocea GPS-ului este o comanda si nu o sugestie.
– Actualizati-va GPS-ul. In caz de defectiuni cereti ajutorul expertilor in reparatii navigatii auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image