Bratarile de stil nautic – de la creativitate la un trend constant

0

Nu mai este ceva surprinzator faptul ca bratarile de tip marinaresti sunt un trend absolut. Ceea ce a inceput ca un stil de sezon estival a continuat cu un must have ce se pare ca se repeta de la an la an. Altfel spus, bratarile acestea fac furori in continuare si au si motive pentru care sunt atat de dorite.
Uitandu-ne putin la istoria acestor bratari marinaresti descoperim ca in fapt acestea au fost spiritul creativ al celor care au avut la baza imaginea oamenilor marii. Acele noduri marinaresti, franghia specifica si stilul ce aminteste de mare si de nemarginita sa frumusete au fost practic elemente de inspiratie. Au aparut, astfel, bratarile ce aveau sa fie de o impresionanta tematica. In fapt sunt simpliste, insa de o complexitate simbolica ce a captivat publicul.

De ce sunt bratarile marinaresti atat de populare

Greu de precizat un motiv anume; daca ne referim  la Old Skipper spre exemplu, prin ale lor colectii de bratari de acest gen demonstreaza clar de ce astfel de accesorii sunt dintre cele mai dorite. In primul rand pentru ca au un stil unic; sunt create manual, sunt adevarate creatii si cu fiecare tip de bratara exista o altfel de impletitura sau de imbinare fie ea si cromatica, intre tipurile de franghie.

In al doilea rand, sunt versatile. Acestea surprind de multe ori si prin combinatii cu piele. Pot avea inchidere cu brida sau in forma de ancora. Acelasi magazin online, Old Skipper, ne arata ca inchiderea poate fi placata cu aur. Bratarile lor vin pe dimensiuni, pentru a se potrivi perfect la mana purtatorului, despre care putem spune ca poate fi barbat sau femeie deopotriva. Sunt unisex si acest aspect face ca bratarile in cauza sa fie mai apreciate decat oricare altele – stilul „matching” pentru cupluri poate fi astfel abordat cu si mai mare usurinta.

Mai apoi, la testul practic, se poate observa ca sunt genul acela de accesorii practice, comode, care nu impun disconfort. Sunt si rezistente, ceea ce face ca grija purtatorului sa nu fie legata de cum isi poarta bratara astfel incat sa nu o ude, spre exemplu. Sunt create din materiale calitative, ce contribuie la rezistenta produsului.

Imbina creativitatea cu o tematica placuta – asa se poate rezuma povestea acestor bratari marinaresti ce se pot distinge la mainile a tot mai multor persoane. Se dovedesc a fi accesorii incredibil de usor integrate in tinute fel de fel, tocmai de aceea la Old Skipper exista colectii de bratari ce se pot alege in functie de reperul stilului adoptat pentru tinuta: clasic, traditional, casual etc.

Scurta concluzie

Putine sunt piesele care reusesc sa sfideze trendurile si sa se mentina intr-un top al preferintelor. La fel de surprinzator este sa ne dam seama ca tocmai accesoriile reusesc o astfel de performanta. Dar iata ca bratarile marinaresti sunt o dovada vie a faptului ca mai toti oamenii sunt indragostiti efectiv de mare. Iar cand au descoperit un stil care reprezinta acest infinit taram al relaxarii, al unui paradis, lumea a stiut sa il aprecieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image