Nelinistea legata de cursuri de limba germana pentru incepatori

0

Fiecare doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau, de aceea vreau neaparat ca in vacanta de vara sa-l dau la curs de limba germana pentru incepatori.  
Nu sunt deloc pretentioasa cand doresc cei mai buni profesori de limba germana pentru el, fiindca si la gradinita s-a spus ca este cineva angajat sa il invete, dar in afara de cantecele si poezii pe care copilul le repeta fara sa stie ce a invatat, nu stie nimic. Venea o domana de doua ori pe sapatamana la ei, fara sa aiba studii superioare de specialitate si toata ziua repetau in cor poezii si cantecele.
Cunoscatorii de germana care veneau la serbari spuneau ca, desi mesajul unui cantec era trist, copiii erau pusi sa zambeasca sau, dimpotriva, poezia era vesela iar ei se incruntau.
In contextul actual in care economia germana este pe primul loc din Europa, nu-l pot lasa pe cel mic fara cursuri germana copii  care au la baza metoda comunicativa, adica sunt sigura ca va dobandi cunostintele necesare care sa ii permita sa negocieze, sa-si sustina punctul de vedere, sa ceara si sa ofere informatii.
Nu pot spune ca dupa cei doi ani de joaca la gradinita, baietelul meu are cunostinte de limba germana, asa ca doresc ca el sa o ia de la zero.
Am vorbit cu parintii care si-au inscris copiii la Iqwelt si iata ce au apreciat la acest furnizor de servicii de calitate premium in domeniul limbii germane:
-profesorii foarte bine pregatiti. In afara faptului ca au ca specializare de licenta limba germana, multi au pregatire internationala in domeniu. Acesta pregatire de exceptie nu-i distanteaza de cursanti, ci dimpotriva ii apropie de ei prin empatie si rabdare.
-metodele didactice utilizate de catre ei, in special cea comunicativa asigura pastrarea cunostintelor la un nivel inalt toata viata si valabilitatea si capacitatea de a le valorifica a cursantilor dincolo de sala de curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image