Un cearsaf pentru pilota noastra uriasa

0

Detaliile care ne scapa din vedere ne provoaca sa cautam solutii atunci cand facem alegeri eronate. Asa s-a intamplat si cu pilota. Am ales-o pe cea mai mare sa ne ajunga in noptile friguroase de iarna si sa nu o tragem unul de pe celalalt, in plus sa ne acopere si picioarele, fiindca multe ne lasau talpile la vedere si in voia frigului.
Cand pilota este mai scurta decat corpul celui care se inveleste cu ea frigul patrunde prin locul acela ramas gol, prin spartura.
Ce neajunsuri poate provoca o pilota uriasa? Nu gasesti un cearsaf suficient de mare care sa o protejeze, iar daca te invelesti direct cu ea trebuie sa o speli foarte foarte des.
Se spune adesea ca “Tot raul este inspre bine”, asa mi s-a intamplat si mie. Nevoia pilotei mele de un cearsaf la dimensiunile ei, m-a condus catre magazinul cu metraje lenjerii fiindca m-am hotarat sa-i fac doua-trei pe care sa le cos singura, acasa, iar aici am descoperit comori de pret: material creponat, damasc, etamina, diftina, finet, nanghin, panza alba si percal. Unele mai frumoase si mai rezistente decat altele asteptau sa fie comandate, croite si cusute si sa imbrace pilota mea.

Nu credeam ca de la aceasta problema sa ajung vreodata o femeie de succes, dar astazi conduc o afacere care se afla in topul celor mai profitabile din Romania! Fascinata de metrajele din bumbac satinat 3d, am comandat modelele de metraje: cu trandafiri, lalele si peisaje acvatice. Iti taiau rasuflarea de frumoase ce erau, asa ca am comandat si pentru pilota si pentru fetele de perna. Dupa ce le-am cusut si le-am pus pe pat, le-am arata amicelor, iar de aici pana la primele comenzi nu a fost decat un pas. Care a fost rationamentul alegerii unor lenjerii de pat pe comanda in locul celor gata facute? Iata lista care m-a propulsat in topul celor mai bogati intreprinzatori din Romania:
-cearsafurile din comert sunt facute dupa dimensiuni standard. Exista si pilote uriase sau paturi micute pentru care clientul comanda lenjerie la dimensiunile de care are nevoie.
-in calitate de colaborator permanent al magazinului de metraje Evilife.ro pun la dispozitia clientilor monstre de materiale pe care le analizeaza in voie, nu-i pun in fata unui produs finit. Ei pot analiza designul, aspectul la pipait. La cererea expresa li se poate oferi si acasa bucati minuscule de material pe care il pot spala si calca sa verifice comportamentul acestuia, fapt care nu se intampla in cazul unei lenjerii pe care o cumperi.
-clientul este liber sa comande si lenjerii din material atipice, cum este damascul, in timp ce in magazinele de lenjerii la putere este bumbacul.
-in afara de comunele imprimeuri florale sau geometrice se pot alege si peisaje: urbane, marine, alpine.
In prezent, afacerea mea se extinde permanent fiindca mi se cer si rochii de casa din diftina sau pantaloni rezistenti din doc. Oamenii vor lucruri trainice si bine cusute, chiar daca platesc mai mult pentru ele.
Calitatea primeaza, pretul trecand pe locul al doilea fiindca un lucru dubios de ieftin poate face mult rau organismului si tine foarte putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image