Da`i un search...

5 metode practice prin care iti poti creste incasarile in videochat


Simti ca nu obtii suficienti bani, desi esti destul de implicata in job-ul tau? Probabil ca te intrebi de ce nu atingi rezultatele pe masura prestatiei tale, intrucat ai incercat tot ce stiai.

In acest caz, ai nimerit in locul potrivit, intrucat Kendrastudio.ro iti impartaseste cateva metode simple si practice prin care iti poti creste incasarile. Sunt tehnici testate si practicate de cele mai vechi modele din cadrul studioului de videochat mentionat, sfaturi care te vor ajuta si pe tine imediat ce vei incepe sa le pui in practica. Iata despre ce este vorba!

Fii disponibila

Asta inseamna ca trebuie sa respecti mereu programul de munca, implicit turele pe platforma de videochat. Este esential ca admiratorii sa stie cand te pot gasi online. Incearca sa corelezi programul tau de munca cu timpul lor liber, intrucat asta inseamna mai multe sesiuni private, deci mai multi bani.

Totodata, site-ul promoveaza modelele care sunt mereu active si constante. De ce sa nu fructifici acest avantaj in interesul tau si sa iti maresti traficul de vizitatori si incasarile?

Fii constanta

Seteaza-ti sa atingi macar minimul de minute online in camera de videochat. Cu atat mai mult daca esti model nou, sa stai 1800 de minute online pe saptamana este un inceput promitator.

De exemplu, videochat Bucuresti Kendra Studio iti ofera promovare in functie de cat de activa esti in online. Daca ai o activitate constanta care saptamanal atinge sau depaseste pragul de 1800 de minute, traficul tau va creste simtitor. Valabil si in cazul incasarilor.

In cazul in care detii deja o anumita experienta in spate, sa ai minimum de 1800 de minute pe saptamana te va ajuta sa iti pastrezi pozitia si desigur, sa ti-o imbunatatesti.

Fixeaza-ti obiective

Ca in orice business, fidelizarea clientilor este prioritatea numarul 1. Clientii loiali stau la baza castigurilor mari. Asa ca fii atenta la relatiile cu admiratorii fideli si incearca sa maresti numarul lor.

Cum sa procedezi? Simplu. Acorda-le atentie, fii sincera si prietenoasa cu toti, asculta-i, fii intelegatoare si ofera sfaturi. Astfel, fii sigura ca vor reveni la tine. Cand intri in discutie cu ei, deschide subiecte intime si descopera care sunt problemele personale ale membrilor. Dupa ce le-ai aflat, propune solutii pe masura.

Descrie-te si pe tine si pune-ti in lumina calitatile si experientele placute ale vietii. Povesteste-le intamplari amuzante si vorbeste despre planurile tale de viitor, despre dorintele, placerile si aspiratiile tale.

Incearca sa devii un prieten de incredere pentru fiecare in parte si mai mult ca sigur vei fi apreciata pentru interesul aratat. Asta inseamna ca nu vor ezita sa te contacteze in mod constant pentru asemenea discutii.

Ia notite

Iti va fi imposibil sa tii minte toate detaliile legate de fiecare admirator in parte, insa daca vrei sa ai parte de castiguri fabuloase, va trebui sa gasesti o metoda prin care sa faci asta. Cel mai simplu este sa iei notite despre membrii tai fideli.

Cu siguranta ca acestia vor ramane impresionati de faptul ca ai reusit sa retii atatea informatii despre ei, ceea ce va da continuitate relatiei voastre virtuale. Arata-le ca esti mai interesata de ei, decat de banii pe care ei ii platesc pentru discutiile cu tine.

Ia notite cu privire la numele lor, numele copiilor lor (daca au), orasul in care locuiesc, ocupatia, pasiunile, data nasterii etc.

Incearca mereu ceva nou

Diversifica outfit-urile si evita sa apari cu aceeasi tinuta zile la rand. Vei plictisi publicul si  vei crea impresia ca iti neglijezi imaginea. Admiratorilor le place noutatea, adora sa fie surprinsi, iar daca vrei sa revina la tine de fiecare data ar fi mai bine sa nu arati intotdeauna la fel. Nu uita ca barbatii sunt incantati atunci cand partenerele lor isi fac schimbari de look, la fel vor fi placut surprinsi de aparitii diversificate.

Se pare ca nu este atat de greu sa ajungi model de succes in cadrul studioului in care lucrezi. Cu putin tact si atentie la detalii poti reusi chiar sa iti dublezi castigurile initiale.

0 comentarii:

Best Blogger TipsComment here