Sa iti deschizi o afacere in acest moment este greu fiindca parca piata ofertelor este ocupata. Se spune ca fiecare are locul sau sub soare, dar sa incepi cursa, cand altii sunt cu 10 kilometri inainte in cursa de maraton antreprenoriat este o provocare fara precedent si implica putina nebunie din partea ta. Cu toate acestea poti termina cursa prin tenacitate, profesionalism si calitatea serviciilor sau produselor oferite.
La fel este si cu un fotograf nunta. Sunt sute de fotografi in tara asta care isi ofera serviciile, dar tu trebuie sa il ai la nunta pe cel care conduce detasat in top prin promptitudine, aparatura performanta, poze de calitate, vigilenta artistica dusa la extrem. Ochii, picioarele si degetele sale trebuie sa fie mereu in alerta sa surprinda ineditul, naturalul, sentimentele oamenilor si scenele principale ale evenimentului. Nunta ta este un film, iar el este chemat acolo sa o redea in pelicule ca voi sa aveti amitiri de exceptie, fiindca totul este trecator.

 Esential este sa gasesti cel mai bun fotograf pentru nunta ta, de aceea hai cu mine sa iti prezint unul! Nu incep nici cu numele sau, nici cu trecerea in revista a calitatilor, ci las pozele, adevarate opere de arta, sa vorbeasca. Mirele si mireasa lui stau langa un zid. Poate ca este reprezentarea metaforica a iubirii lor, sa inteleaga toata lumea ca nimeni nu poate interveni intre ei fiind aparati de zidul iubirii lor. Se privesc in ochi, dar isi scaneaza de fapt sufletele, fiindca sunt sentimente care se simt cu inima si nu este nevoie sa fie rostite. Cand te iubeste cineva cu adevarat si vrea sa te ocroteasca toata viata, sa fie al tau, dar sa te respecte, sa iti ofere libertatea, sa iti ude idealurile la radacina, simti! Ei, tineri, frumosi, scaldati in lumina apusului de soare vorbesc simbolic de dorinta lor de a imbatrani impreuna. Sunt frumosi, sunt eleganti, sunt sclipitori prin iubirea lor pura, pe care nimic nu o va altera, daca ei nu vor permite asta.

El a devenit deja barbat, ea este de acum sotie si isi zambesc gandindu-se deja la casa plina de copii si veselie, la ceea ce vor realiza impreuna.

Ei pe tarmul marii si uriasa barca a vietii ii asteapta la carma sa infrunte impreuna valurile si furtunile incercarilor. Sunt imbracati elegant acum, dar se vor schimba de haine (nu isi vor schimba insa si caracterele) cand vor trece la vasle fiindca oricat ar fi de frumos, nu poti ramane mire si mireasa toata viata!
Sunt povesti celebre in imagini cu care voi veti putea fi mai bogati, daca il veti avea pe Cotea Razvan ca fotograf la nunta. Pentru asta a facut numeroase cursuri si participa la toate targurile de profil din tara si din strainatate.
Are cele mai tari scule si capacitatea de a le manui cu maiestrie si de a ridica fiecare nunta la rang de poem al iubirii in imagini. Fotografiile ii ies perfect fiindca este prietenos, sincer, generos si muncitor.
Cotea Razvan este fotograful potrivit pentru nunta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image