O lustra retuseaza eleganta unei camere

0

O camera este ca o femeie a carei frumusete depinde de eforturile care se depun. Deosebirea costa in faptul ca femeia isi alege singura toaletele si machiajul, in timp ce camera depinde de gusturile locatarilor ei.
Asa cum machiajul unei femei acopera toate imperfectiunile si accentueaza ce are ea mai frumos decoratiunile interioare au un rol similar pentru o incapere, de aceea proprietarul trebuie sa dovedeasca atentie maxima in alegerea mobilierului, a covoarelor, perdelelor si draperiilor si mai ales a corpurilor de iluminat. Un bec banal poate strica totul, de aceea alegeti produse din magazin de lustre online.
Aici gasiti lustre lucrate manual originale si foarte rezistente.Ele reprezinta ceea ce este retusul machiajului pentru o femeie. Facute din ceramica de cea mai buna calitate realizata la Sighisoara LUSTRA „AFTERNOON TEA” CRAZY TEAPOT 107TVRDR ofera bucatariei tale un aer de vedeta.

Lumina curge in incapere bland din cele doua cesti si ceainic raspandindu-se uniform si intretinand atmosfera de intimidate necesara oricarei gospodine, cand prepara mancare buna si sanatoasa pentru cei dragi.
Si cromatica acestui produs demonstreaza rafinament si aduce o pata de culoare in incaperea in care iese mult abur pentru sanatatea familiei.
Se pot alege urmatoarele combinatii:
-rosu si verde crud
-verde crud si portocaliu
-verde crud si mov
-toate elementele verzi, portocalii, mov, bleumarin, bej sau rosii.
Cu 543 de lei poti avea bucataria luminata feeric, fara sa pierzi timpul prin magazine in cautarea unor corpuri de iluminat. Lustra prezentata mai sus vine la pachet cu tot ceea ce trebuie pentru montaj.
Fiindca in prezent lustrele sub forma de ceainic si cesti sunt in voga, magazinul prezentat mai sus combina si piesele intre ele. Poti alege o lustra alcatuita dintr-o piesa, din doua sau trei. Iata cum sunt combinate intre ele:
-set alcatuit din trei cesti uni sau colorate variat
-lustra ce cuprinde un ceainic si doua cesti
-o ceasca si un ceainic
-o ceasca imensa
-un ceainic mare.
In cazul comenzilor ce depasesc 500 de lei transportul la domiciliu este gratuit. Comenzile se plaseaza foarte usor, nu iti ia mai mult de 5-7 minute. Poti suna, scrie un e-mail, pune produsele in cos sau utiliza formularul de contact.
Clientii au evaluat acest produs cu cinci stele din cinci stele, opiniile lor legate de acest produs fiind urmatoarele: ”Toti se indragostesc de lustra din bucataria noastra, cand o vad. Acest produs de calitate premium este foarte frumos, dar si bun si rezistent. Calitatea luminii pe care o ofera rivalizeaza cu cea naturala.” U.L
„Nu cumparam lustre din alta parte fiindca am devenit dependenti de Magazinlustre.ro. Aici am gasim cele mai bune si originale produse, iar promptitudinea operatorilor de vanzari este de nota 10. Am fost consiliati gratuit si comanda ni s-a livrat la timp, cat despre produse, ce putem spune? Sunt cele mai bune si frumoase lustre pe care le-am vazut.” C.V
In magazin se gaseste o gama variata de produse pentru toate camerele din casa si pentru exteriorul casei, de toate formele.
Unele pot fi montate in plafon sau pereti.
Ai de ales intre plafoniere, lustre, candelabra, aplice de perete, veioze, lampadare, spoturi sau proiectoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image