Trailerul Avengers 4 a strans peste 60 de milioane de vizualizari in cateva zile de la lansare!

0

Trailerul Avengers 4 s-a lansat in urma cu cateva zile, mai exact pe data de 7 decembrie 2018, iar pana astazi 10 decembrie 2018, trailerul a reusit sa stranga nu mai putin de 60 de milioane de vizualizari. Putem spune fara indoiala ca este cel mai vazut trailer din toate timpurile (ne referim strict la perioada de 3 zile de la lansare).

Nu se stiu prea multe detalii despre partea a 4-a a filmului, nici nu se stie exact daca este o continuare a filmului sau povestea va fi cu totul alta. Cel putin putem preciza faptul ca in Avengers: Infinity War (2018), Tanos a ramas singur sa conduca planeta si toti rivalii au pierit in confruntarea cu el. Un film genial din toate punctele de vedere, spun asta pentru ca l-am vazut la cinema si pe langa efectele wow, personaje, creaturi, a mai fost si un final de exceptie. Ganditi-va la faptul ca munciti pentru bani, reusiti sa-i strangeti, iar la final nu o sa fiti fericiti. Cam asta s-a intamplat in Infinity War atunci cand Tanos a renuntat la tot (chiar si la sora lui) pentru a putea pune stapanirea pe intregul univers. La final, Tanos desi are totul, este trist pentru ca nu i-a mai ramas nimic drag.

Sunt nerabdator sa vad si partea a 4-a a filmului Avengers, dar pana atunci ne putem bucura de un mini trailer, asta pentru ca nu am vazut nici un fel de actiune si nu pot intelege mare lucru din el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image