Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 17 septembrie 2010

Trailer Amor la distanta


SUA, 2010. Regie: Nanette Burstein. Cu: Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis, Christina Applegate. Durata: 109 min.

0_249786.jpg
"Amor la distanta" este povestea lui Erin si a lui Garrett, care timp de 6 saptamani au format un cuplu reusit. Atunci cand Erin pleaca la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu si pentru a-si indeplini visul de a deveni jurnalista, Garrett ramane la New York spre a-si consolida cariera de cautator de talente muzicale, asteptand totodata o promovare ce i-a fost promisa de multa vreme.
Comunicand prin intermediul internetului si al telefonului mobil si apeland frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reusesc sa mentina o relatie amoroasa la distanta, chiar daca prietenii lor descurajeaza in mod constant aceasta idila.
Dupa ce Erin obtine o slujba de vis in California, iar cariera new-yorkeza a lui Garrett incepe sa ia avant, devine evident faptul ca relatia nu va supravietui decat daca dragostea celor doi este mai puternica decat distanta ce ii desparte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu