Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 19 ianuarie 2011

Biografie Adelina Pestritu + Pictorial
Adelina Pestritu s-a nascut pe data de 2 Februarie 1987 la Campu Lung Muscel din judetul Arges. Fosta doamna Varciu a urmat cursurile Colegiului National "Dinicu Golescu" specializarea filologie, tot in aceeasi localitate a urmat si cursurile de dans. Daca nu stiati depre trecutul Adelinei va spun eu...a fost o dansatoare in Ibiza si a avut o relatie cu un conte extrem de bogat, in Romania la cunoscut pe Liviu Variciu unde pe data de 14 februarie a facut nunta...insa dupa un an si cateva luni au divortat.

Acum prezinta o emisiune la Kanal D "D-paparazzi" insa daca nu stiati de primul post de televiziune la care a lucrat a fost la Antena 2 la emisiunea "Rai Da' Buni" unde a fost asistenta lui Morar.

Despre noua ei emisiune de la Kanal D, Adelina spune: "Mă simt ca într-o adevărată familie în echipa lor, m-am împrietenit cu toată lumea, pentru că toţi de acolo sunt extrem de profesionişti. Flimez o dată pe săptămână, preţ de o oră. Este un program foarte lejer. Ţinutele mi le asigură stiliştii postului".

Cat despre relatiile ei nu stiu prea multe...dar toata lumea stie de Liviu Varciu, Sorin Boiangiu, George Tiganu...

Date generale:

Nume: Adelina Ioana Pestritu

Locul nasterii: Campulung Muscel, Romania
Data nasterii: Februarie 1987
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.70
Greutate: 50 kg
Dimensiuni: 88-60-90
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Model
Studii: Facultatea de Management


Pictorial Adelina Pestritu


4 comentarii: