Nas ne dagoniat reloaded

Yulia Volkova si Sergei Lazarev
In programul de revelion al postului rusesc Canal 1, Yulia Volkova (Tatu) a cantat hit-ul "Nas ne dagoniat" impreuna cu artistul rus Sergei Lazarev, cu care este in relatii amicale de multa vreme.
Toate bune si frumoase, numai ca verbul "a canta" nu are nimic in comun cu aceasta prestatie. Yulia a facut playback, dar nu oricum, ci pe aceeasi inregistrare din anul 2000! Desi este inca o femeie atragatoare si care poate canta destul de bine, ea a ales acest gest inexplicabil. Mai lipseste ca pe coperta viitoarelor albume sa apara poze din 2002, de cand au venit la noi, la Cerbul de Aur.

Lasand prestatia la o parte, ma leg si de o afirmatie mai veche, facuta de bruneta in timpul unui interviu: "De ce Lena canta singura cantecele Tatu? E o prostie din partea ei si o sa dispara daca mai face asta." Ei bine... uite cine vorbeste!

Alta buba ar fi ca atunci cand se zvonea despre un duet cu Lady Gaga, ea a spus: "Nu ma intereseaza sa cant cu nimeni; am deja un duet cu Lena." Da, si acum cu oricine altcineva...

Per ansamblu, reprezentatia n-a fost chiar atat de rea, doar ca fara saruturi, tricouri ude si dansuri provocatoare... "Nas ne dagoniat" nu mai e ce-a fost.

Share:

3 comentarii:

  1. ce smechera era melodia asta cand a aparut. o melodie vulcanica

    RăspundețiȘtergere
  2. se difuza melodia la tv de o gramada de ori

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente