Revelion 2011 la Antena 1. Noaptea Recordurilor la Antena 1

Dupa ce am postat revelionul de la PRO TV si emisiunea “In Puii Mei” de pe Antena 1 m-am gandit sa postez si cateva filmari de la revelionul Antenei 1. Sorinel Pustiu, Vali Vijelie, Maria Dragomiroiu, Benone Sinulescu, Adrian Minune, Alexandru Arsinel, Andreea Marin, Nicolae Guta, Pepe, Daniela Crudu, Bianca Dragusanu, Palade, Taciu si multi altii au incalzit atmosfera pentru Noaptea Recordurilor. Urmariti mai jos revelionul Antenei 1

Revelion 2011 la Antena 1 

Adrian Minune – Mi-au furat ideile si Americanii
 

5 thoughts on “Revelion 2011 la Antena 1. Noaptea Recordurilor la Antena 1

  1. Sau umplut posturile de televiziune , la fel ca la revelionul 2010, cu manelisti si pitipoance. Tot ce este "mai ieftin" , sa vazut pe posturile noastre principale de televiziune. Parca "etnicii" ar fi de 14 milioane si romanii restul de 4. Am putut vedea toate ororile de "vedete" …gen Tonciu , cum se schimonosesc la televizor. Asta trebuia sa-mi faca placere ? -Nu. Nu imi plac manelele dar toate posturile au fost pline de manele si manelisti. Bataie de joc mai mare nu cred ca mai gasesti undeva. Inviti pitipoance sa umple ecranul -astea vin si pe gratis- mai pui cativa manelisti si ai facut o emisiune de divertisment in Romania. Bani putin si ai umplut timpul. Iar a doua zi toate posturile se intreceau care mai de care sa anunte ca ei si numai ei au avut cel mai mare "rating" in noaptea de revelion. Halal sa le fie… Dahto bulandro m….! Sau cum so scrie nu stiu…ce inseamna stiti toti. :)) =))

  2. Vi se pare normal sa dati pe un post national femei goale???? Mi se pare monstruos ca copiii si parintii nostri sunt fortati sa vada asa ceva? Ma intreb eu unde e rusinea??? daca tot credeti ca asa aveti mai multa audienta, atunci faceti-l canal pentru adulti si gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *