Tibo’s Soul Club

In acest weekend, pe 7 si pe 8 ianuarie, in Bucuresti, zona Centrul Istoric, va avea loc deschiderea oficiala a clubului Tibo’s Soul Club. Clubul se afla la subsolul Restaurantului Tibo’s Italian Steak House, din Str. Covaci nr.1, avand o capacitate de 160 locuri.


Sub sloganul “The best music in town” si sub un management avizat in domeniul muzical, clubul aduce un plus de valoare pe scena autohtona prin invitati cu nume sonore din lumea muzicala nationala si internationala. Evenimentul va incepe la ora 22.30, vineri, 7 ianuarie, bineinteles cu muzica live si invitati speciali de peste hotare.

Invitatul special din Statele Unite este Irvin Doomes, fost membru al trupei Commodores, binecunoscut pentru succesele sale muzicale pe care le-a avut de-a lungul timpului. O colaborare de exceptie a avut-o cu artista Ana Mardare la inregistrarea piesei “Heaven”, care a ajuns in finala Eurovision 2008, precum si la piesa “Everybody dance”, ambele regasindu-se pe albumul intitulat “Eu”.

Al doilea invitat special, Flavius Teodosiu, vine din Germania si este cunoscut ca unul dintre cei mai buni saxofonisti din Europa.

Din lumea muzicala autohtona este invitata artista Ana Mardare, o voce de exceptie, „o combinatie intre gospel, soul si rock” dupa cum a declarat compozitorul Tudy Zaharescu. In 2010, Ana Mardare a casigat la Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia, “Premiul de Popularitate” pentru piesa “Cat imi e de greu” interpretata in duet cu Cristina Bondoc.

Partea muzicala va fi asigurata de Tudy Zaharescu Band. Tudy Zaharescu este recunoscut de criticii de specialitate din lumea muzicala ca fiind unul dintre cei mai buni bateristi din Romania, dar si un cunoscut compozitor.

Intrarea este 40 lei, iar pentru rezervari va rugam sa sunati la numerele: 021.312.21.77 si 0745.350.913 . Persoana de contact Tudy Zaharescu. Mai multe detalii la www.tibosteakhouse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *