Cocor lanseaza prima campanie aniversara dedicata fanilor Facebook

BUCURESTI, 23.02.2011: Cocor lanseaza in perioada 22 februarie – 8 martie prima campanie aniversara dedicata exclusiv fanilor paginii FacebookCocor Department Store. Intitulata “10.000 de minute de relaxare”, campania urmareste sa recompenseze cei aproape 10.000 de fani ai paginii si in acelasi timp isi propune sa masoare pentru prima data gradul de conversie al fanilor in cumparatori.

„De la sfarsitul anului trecut am investit in comunicarea prin intermediul canalelor social media, Cocor devenind unul dintre centrele comerciale cu cea mai mare interactivitate si cei mai multi fani pe Facebook. La 10.000 de fani ne-am dorit sa cream un moment aniversar, dar in acelasi timp ne-am propus sa testam the Return On Investment care se poate obtine din acest tip de comunicare. Practic, prin acest concurs vrem sa vedem cat de activi sunt fanii din online in mediul offline, vis-a-vis de brandul Cocor” a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

Campania se va desfasura sub forma unui concurs in care participarea fanilor se face in urma efectuarii de cumparaturi in magazinul Cocor. Fanii care in perioada concursului sunt si cumparatori la Cocor au astfel posibilitatea de a castiga 10.0000 minute (un sejur de 7 zile) la Cocor Spa Hotel****, cel mai mare si mai modern centru SPA din Romania. Aditional, castigatorul va primi 1000 de secunde de faima pe fatada media Cocor Media Channel. Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorti folosind algoritmul www.random.org. Regulamentul de concurs poate fi accesat aici.

Inca de la inceputul anului 2011, Cocor s-a concentrat pe cresterea ratei de conversie a fanilor in clienti, premiind periodic fanii care au devenit posesori de card de fidelitate Cocor in urma efectuarii de cumparaturi in magazinul Cocor. Pagina de Facebook Cocor Department Store a fost lansata in august 2010, atunci cand majoritatea centrelor comerciale au inceput sa constientizeze oportunitatile promovarii prin intermediul retelelor sociale.

DESPRE COCOR:
Situat in centrul istoric al Bucurestiului, Cocor este singurul centru comercial de tip department store, fiind structurat in departamente specializate pe fiecare etaj. In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis in octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri si o suprafata inchiriabila de 10.000 mp in care sunt gazduite atat branduri internationale, cat si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani.

Cocor este unic pe piata din Romania prin mediafatada Cocor Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa. In urma unei investitii de peste 4 milioane euro, Cocor Media Channel ofera o suprafata de difuzare de 565 mp, prin 13 ecrane tip HD, pentru spoturi publicitare, dar si pentru continut non-comercial. Cocor Media Channel este singurul suport digital outdoor din tara, dotat cu traffic counter. Traficul este monitorizat live cu un webcam disponibil clientilor Cocor MediaChannel: www.cocor.ro/live In luna octombrie 2010, traficul Cocor Media Channel a inregistrat in medie 97.827 autovehicule/zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *