State de Romania Online

Probabil stiti serial-ul “State de Romania” sau daca nu stiti macar ati auzit de el.

Ieri m-am gandit sa fac un blog gratuit dedicat acestui film, sincer sa fiu eu unul nu m-am uitat la el si nici nu am sa ma uit pentru simplul motiv ca nu-mi plac telenovelele insa am vazut ca sunt foarte multi/multe care urmaresc acest film. Zis si facut, site-ul este aproximativ gata, mai am de facut ceteva retusuri si pot spune ca este complet. Pentru a vedea toate episoadele nu ezitati sa intrati aici. Succes!

Titlul original:

State de Romania

Genul:Comedie
Regizor:Iura Luncaşu, Larry Maronese, Vladimir Anton
Distribuţia:Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Bebe Cotimanis, Carmen Ionescu, Dana Rogoz, Cabral Ibacka, Paul Chiribuţă, Julien Javions, Mădălina Constantin, Răzvan Bănică
Anul:2009- 2010
Detalii tehnice:
Categoria:Serial Prime-Time
Episoade:118
Durata:60 min.
Sezoane:2
Limba:Română
Format:Original
Povestea:
State şi Flacăra Potcovaru, cel mai iubit cuplu al micului ecran, se întorc cu noi aventuri… la ţară. Când primarul din Cloncatele, un vechi prieten din copilărie, ameninţă să-i demoleze extensiile făcute casei, State Potcovaru ştie că e cazul să îşi facă dreptate şi să devină viitorul Primar.

Ajutat de Venus Bibescu si de Thierry, State organizeaza referendum in comuna pentru a-l detrona pe Marcel Florentin Popeanga, primarul si prietenul lui din copilarie, care refuzase sa-l ajute in chestiunea administrativa.

Sfatuit de Venus Bibescu, State va convoca intregul sat la casa de cultura si va prezenta greselile primarului. Se va face referendum, in urma caruia satul decide alegeri. State ajunge primar, iar fostul primar consilier la primarie. Va fi junghiul din coasta lui State.

Dar ce alte surprize mai are Destinul rezervat pentru cei doi?

2 thoughts on “State de Romania Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *