Am instalat browser-ul Safari! Nota 10 cu felicitări...

Astazi am instalat browser-ul Safari, zic sa-l incerc si pe acesta ca in rest le-am testat pe toate...chrome, mozila, internet explorer etc

Prima oara am vazut acest browser pe un iMac, cum am ajuns acasa l-am instalat sa vad ce poate. Va pot spune ca de 2 ore umblu cu el pe toate site-urile posibile si imposibile si nu mi-a facut nici o figura, este foarte rapid si ofera o gramada de functii.

Inainte foloseam Chrome, care cred ca este mult mai rapid ca Opera si Mozilla insa acest Safari va spun ca este mult mai rapid si mult mai simplu ca celelalte. Eu unul nu cred ca mai renunt usor la el, prima oră a fost mai grea pana am setat toate paginile care doresc sa mi se afiseze Bookmark si pana m-am obisnuit putin cu el..in rest mi se pare totul ok.

In concluzie instalati Safari gratuit si va veti convinge ca este mult mai bun ca celelalte browsere, testati-l si spuneti-mi parerea voastra ca eu v-am zis-o pe a mea...Share:

4 comentarii:

 1. Eu folosesc Chrome si sunt foarte multumit, dar o sa incerc si Safari sa vad cum e:-?

  RăspundețiȘtergere
 2. Browser-ul acesta este foarte complicat. Il folosesc si eu la servici si merge super rapid (netul este foarte bun), am instalat si acasa si nu merge la fel (romtelecom).

  Deci daca ai net bun se merita sa-l folosesti, daca ai ceva slabut mai bine mergi pe chrome

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu folosesc tot Safari... este cel mai tare. Chrome-ul ar fi pe locul 2 şi abia pe 3 Mozilla FireFox 4.0

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu safari nu merge sa vezi online posturi romanesti de ce? Stie cnv cum pot face ca sa vad?ms

  RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente