Blogatu.ro cel mai tare din parcare! Voteaza-l…

Scriu acest articol pentru a-l sustine pe Blogatu la RoBlogFest 2011 si sa va spun si de ce…

In primul rand site-ul lui Blogatu este unul dintre cele mai interesante site-uri din Romania cu subiecte foarte interesante si cu update zilnic, pot spune intr-un cuvant blogul tuturor Romanilor.

In al 2-lea rand ofera posibilitatea blogurilor mai mici sa promoveze articolele, sa se faca mai cunoscuti in blogosfera Romaneasca si sa castige premii foarte interesante gen (mouse-uri, camera video, hosting, jucarii etc.)

In al 3-lea rand trebuie sa votezi cu Blogatu ca este cel mai bun din toate punctele de vedere, eu ma uit si la emisiunile lui live pe internet si pot spune ca este UN BLOG IMPOTRIVA PROSTIEI. Voteaza-l si tu, dureaza doar 30 secunde. Mai jos aveti pasii pentru a vota….multumesc in numele lui pentru cei care ii dau o mana de ajutor.

Voteaza Blogatu.ro la Roblogfest apasand pe banner-ul de mai jos!
Pentru a vota la Roblogfest, trebuie sa va faceti cont in acest link. Votati Blogatu.ro la categoria Blog Colectiv, in acest linkPuteti vota Blogatu.ro si direct, la categoria Blog ColectivCa sa va faceti cont dureaza mai putin de un minut iar votul propriuzis dureaza mai putin de 30 de secunde. Totul decurge foarte simplu! In curand, iti voi dezvalui blogurile pe care le sustin la celelalte categorii! Pana atunci, voteaza! Lasa un comentariu la acest articol daca ai votat Blogatu.ro la categoria Blog colectiv!
VOTEZI la roblogfest 2011
 Important: Dupa ce votati Blogatu.ro la Roblogfest, puteti sa sutineti unul dintre autorii acestui blog,Calugaru Ovidiu, printr-o inscriere in acest formular! Important: Datele voastre personale nu vor fi folosite in niciun alt scop decat al numararii sustinatorilor. Foarte important! Sustinatorii nu intra in niciun partid politic! Scopul acestei campanii este de a desemna tinerii candidati pentru alegerile locale din 2012! Votati numai daca doriti!

1 thought on “Blogatu.ro cel mai tare din parcare! Voteaza-l…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *