La bani! La cap! La oase! – Comedie Romaneasca

Un real succes al filmelor “Asfalt Tango”, “Filantropica”, “Tache” si drama epica “Restul e Tacere”, producatorul Cristian Comeaga vine in acest an cu un nou film care o sa fie lansat pe 18 martie in cinematografele romanesti si daca nu stiati este cea mai asteptata comedie romaneasca a anului 2011! La bani! La cap! La oase!
Descriere…

Comic, sexy, alert şi surprinzător, filmul La bani, la cap, la oase este o comedie poliţistă în care doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare.
Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reţele care se ocupă de droguri, o tânără funcţionară bancară ce caută un mod deştept pentru a-şi plăti datoriile şi, peste toţi, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care şi-a creat-o într-o mănăstire.
Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, “Harpon” şi “Baptistu” sunt folosiţi de fiecare din jefuitori până în momentul când se deşteaptă şi hotărăsc să “recupereze” banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuşi, sunt nevoiţi să bată palma cu unul dintre concurenţi: îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară bancară. În final, în cu totul alt mod decât au plănuit, fata şi cei doi bărbaţi dau lovitura şi lasă să se înţeleagă că, pe viitor, vor forma un trio redutabil. sursa descriere: cinemagia.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *