🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Limitless – Un film care-l astept!

Acest film este de-a dreptul impresionant (dupa trailer), povestea este relativ noua si nemaiintalnita pana acum. Eu sunt pasionat de filme, nu exagerez dar am vazut peste 1000 filme in 2-3 ani, urmaream si 4-5 filme intr-o noapte insa niciodata nu mi-au placut filmele la televizor…sunt scarbit de reclamele care se difuzeaza intre ele. Sa revenim la subiectul nostru si anume la filmul “Dincolo de Limite”…o scurta descriere si lamureste totul, daca nu sunteti convinsi din descriere urmariti si trailer-ul pe care l-am ales cu subtitrare ca sa-l inteleaga toti Romanii.

Descriere

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic – NZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa. 
Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede  expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu îl vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare. Sursa descriere: CineMagia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *