Ma minunez de pretul carburantilor!

Aproximativ in fiecare saptamana bag motorina de 50 lei, de fiecare data cand ma duc la peco vad ca bag din ce in ce mai putina motorina. Eu unul m-am saturat de pretul asta atat de mare…nu face nimeni nimic in privinta asta, o sa se faca 10 lei/litru si nimeni nu o sa zica nimic.

Pretul de astazi chiar a fost exagerat, m-am dus prima oara la Rompetrol (de aici bag mereu motorina) si cand am vazut ca pretul este de 5.3 lei/litru am plecat mai departe sa vad cum e pretul la Petrom, cand sa vad ca si acolo pretul era de 5.27…mai ieftin cu fix 0 lei :))

Regret ca m-am nascut in Romania, aici daca muncesti esti luat de prost pe cand altii fura cu milioanele de euro si nu au nici un stres. Halal tara

Tin minte anul trecut am fost in Spania si tot vobeam cu un cetatean spaniol…l-am intrebat daca acolo exista spaga. Am primit imediat raspuns R: Aici nu exista acest termen, aici daca eu te ajut pe tine esti cumva dator cu alt favor dar nicidecum cu bani…trage-ti voi concluziile asa  “CA TRAIM INTR-O TRARA DE 2 LEI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *