The Rite – Un film inspirat din fapte reale!

Probabil ati auzit pana acum de filmul “The Rite”, un film care este inspirat din fapte reale (rar se intampla ca un film horror sa aibe un gram de adevar) iar daca nu ati auzit am sa vi-l prezint eu.

Filmul este facut in regia lui Mikael Hafstrom iar distributia numara cateva nume mari cum ar fi: Alice Braga, Colin O`Donoghue, Ciarán Hinds, Anthony Hopkins.

Descriere “Ritualul”

“Inspirat din fapte reale, The Rite/Ritualul  este un film terifiant în care Diavolul reuşeşte să îşi găsească acoliţi chiar şi în cel mai sfânt colţ de lume. Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O`Donoghue)  este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza îndoielilor sale în legătură cu dogmele religiei. Deşi este fascinat de toate aspectele credinţei, tânărul îşi foloseşte scepticismul ca pe o armură şi nu ezită să le spună superiorilor că răspunsurile pot fi găsite mai degrabă în tratamente psihiatrice,  decât în forţe demonice şi exorcizări. 

Însă Michael începe să îşi pună la îndoială părerile din ziua în care îl întâlneşte pe Părintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot legendar pentru miile de exorcizări pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Ajuns faţă în faţă cu un caz de ,,posedare” atât de puternic încât şi Părintele Lucas pare să fie depăşit, Michael începe să vadă că dincolo de explicabil există fenomene pe care nimeni nu poate să le controleze sau să le înţeleagă. Răul i se dezvăluie tânărului în cea mai pură formă, cu o violenţă de nedescris şi îl aduce în punctul în care un singur lucru îl mai poate salva..” sursa descriere: CinemaCity

In concluze este un film care pot spune ca mie frica sa-l vad la cinema, mai ales ca stiu ca este inspirat din fapte reale si nu-mi pot lua gandul de la ideea asta.

1 thought on “The Rite – Un film inspirat din fapte reale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *