Primele detalii despre iPad 3

Abia s-a lansat noua tableta iPad 2 si deja pe net apar diverse versiuni despre update-urile care se vor aduce la viitoarea tableta.

Se zvoneste ca iPad 3 o sa aduca urmatoarele update-uri:

- Slot pentru card SD (multi se asteptau ca acest slot sa fie disponibil pe iPad 2 dar se pare ca nu i-a gasit loc si pentru el)
- Retina Display (dupa ce am fazut aceasta functie pe iPhone 4 ne-am gandit ca o sa apara si pe iPad 2 dar nu a fost asa, iPad 3 probabil o sa vina cu aceasta imbunatatire.
- Port USB (Apple trebuia sa integreze aceasta mufa inca de la primul model asa ca pe viitoarele gadget-uri trebuie neaparat sa vedem aceasta mufa)
- Redare video 3D (traim intr-o lume a tehnologiei si toti se bazeaza in ziua de astazi pe 3D. Steve Jobs are ceva de munca la viitorul model.

Nu va inghesuiti sa cumparati iPad 2 pentru ca nu merita, viitorul model o sa apara in curand si va avea o multime de dotari in plus.Share:

6 comentarii:

 1. Mi-as da banii la orice ora pe un galaxy tab!
  Este mult mai "TAB" decat tot ce are apple

  RăspundețiȘtergere
 2. nu mai are nici un farmec sa iti iei ceva nou pentru ca nu apuci sa te bucuri de el cateva saptamani ca apare un alt update sau un alt model...

  RăspundețiȘtergere
 3. Deja apar prea multe. Nici nu apuci sa te obisnuiesti cu un model ca deja apare altu.

  RăspundețiȘtergere
 4. mai rezista Steve Jobs pana la ipad 3?

  RăspundețiȘtergere
 5. @ctl probabil o sa-l lanseze la anu asa ca nu vad de ce sa nu reziste

  RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente