Tastatura wireless pentru televizoare!

Samsung nu stie ce sa mai lanseze, au produs Televizoare, frigidere, cuptoare cu microunde, monitoare, piese pentru calculator, boxe, dvd-uri, laptop-uri si lista continua la nesfarsit, insa de aceasta data Samsung ne surprinde cu o noua telecomanda...o telecomanda QWERTY care este disponibila pe urmatoarele modele de televizoare: LED D9000 și D7000 si Plasma D8000.

Oricum, inventia este foarte utila dar parca tot telecomanda normala este de neinlocuit. Fitele se platesc asa ca aceasta telecomanda costa in jurul la 100 euro, un fleac pentru cei care cumpara un televizor Samsung LED D9000 la 200-300 milioane de lei vechi.

Share:

6 comentarii:

 1. Imi plac butoanele, dar tot timpul am fost de parere ca o telecomanda normala are prea multe butoane.Eu cred ca folosesc dintro telecomanda maxim 6 butoane, restul sunt de umplutura.
  Asa ca singura utilitate la aceasta telecomanda qwerty nu o vad decat, daca ai conectare la internet pe tv.

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte interesanta...dar cred ca pentru simpla utilizare TV e oarecum incomoda
  Parca cei de la Roku aveau ceva asemanator.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am televizor LED Samsung D7000 si o asemenea telecomanda cu tastatura ar fi f. buna. Este aproape imposibil sa utilizezi telecomanda actuala ca sa scri in browserul web al televizorului. Mouse nu exista ?

  RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente