🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Am inceput sa-l regretam pe Ceausescu! Romania, te iubesc!

Inainte de 1989 Romania avea afaceri in toata lumea si nu aveam nici o datorie externa, ba din contra nenumarate tari aveau datorii uriase la noi. In ziua de astazi lucruruile nu stau asa, avem datorii de peste 90 de miliarde de euro, cel putin asa relateaza money.ro

Ceausescu avea planuri foarte mari pentru ca generatia urmatoare sa nu mai sufere. Tarile care si in ziua de astazi au datorii la noi se fac ca ploua si nu ne mai da nici un euro…intrebare este “de ce ?” Nu putem raspunde la aceasta intrebare, institutiile statului nu fac nimic in aceasta privinta.

Tinerii din ziua de astazi nu stiu sau nu au citit despre foametea din 1946-1947 cand basarabenii mâncau turte de cenuşă cu lobodă, colăcei de nalbă, jom, macuh tare ca lemnul, geandră, rugumătură de beschie, ciocleji, târtani, leurdă, grăunţe dezgropate din galeriile şoarecilor, ei mai prindeau în râuri lipitori, broscoi şi-i înfuleacu, ucideau pisici, câini, îi frigeau şi îi înghiţeau. Au existat şi cazuri de canibalism.

Bunicul meu imi spunea ca nu mai exista frunza in copaci…sa speram si sa traim cu gandul ca generatia urmatoare nu o sa se confrunte cu aceste probleme. Unii traiesc si in ziua de astazi ca imparatii iar altii mor de foame si nimeni nu le da un leu. Pana cand acesta diferenta uriasa ?

3 thoughts on “Am inceput sa-l regretam pe Ceausescu! Romania, te iubesc!

  1. nu era chiar asa,nu aveai voie sa te stabilizezi in alta tara,iti erau confiscate toate casele,vilele si era o egalitate ciudata-ce nu mi se parea corecta.Totul era trecut in propietatea statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *