Thor – Filmul numarul 1 in cinematografele din Romania si din America

In ultima saptamana Thor este numarul 1 in cinematografele din Romania si din America. In romania in ultima saptamana a inregistrat un profit de 671.694 lei in timp ce in America a avut un profit de peste 34 milioane de euro.

Filmul este urmat in clasamentul box-office de Fast & Furios 5 si Priest cu incasari mult mai mici decat filmul Thor.

Paramount Pictures şi Marvel Entertainment prezintă THOR, cel mai tînăr supererou din panteonul de supereroi care au inspirat generaţii de iubitori ai genului.

Aventura epopeică a lui THOR ne poartă prin Universul Marvel de pe Pămîntul zilelor noastre, pe tărîmul mistic din Asgard. În centrul poveştii stă Atotputernicul Thor, un războinic puternic, dar arogant, ale cărui fapte nesăbuite reaprind un vechi război. Thor e surghiunit de tatăl său pe Pămînt, fiind forţat să trăiască printre oameni. Cînd cel mai primejdios duşman din lumea lui Thor îşi trimite pe Pămînt forţele întunecate pentru a-l invada, Thor învaţă ce înseamnă să fii un erou adevărat.
THOR este povestea călătoriei mitice a unui erou: din prinţul rebel care consideră că s-a născut pentru a moşteni tronul tatălui său, la un supererou care învaţă că trebuie să-şi cîştige dreptul de a conduce. Descriere: cinemagia.ro

1 thought on “Thor – Filmul numarul 1 in cinematografele din Romania si din America

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *