Viitorul telefoniei mobile!

Tin sa precizez de la inceput ca acest articol il scriu pentru “Concurs tableta Evolio” oferit de revista Connect. Nu am crezut niciodata in castiguri peste noapte, poate ca de data aceasta o sa dea norocul peste mine.
Viitorul telefoniei mobile sigur o sa fie dominat de Apple si BlackBerry, insa ma astept la ceva mai mult de la ei. In viziunea mea telefoanele mobile vor avea cateva functii foarte importante cum ar fi:
– Afisarea imaginii direct pe retina;
– Bateria sa nu se mai descarce niciodata sau sa se poata incarca wirless;
– Ma astept la holograme;
– Poate vom vedea si telefoane mobile transparente, ca mai nou am vazut acest lucru la televizoare;
– Viteza transferarii de pe calculator pe telefon si invers sa nu mai fie o problema;
Poate sunt putin optimist pentru viitorul apropiat al telefoniei mobile insa in ziua de astazi telefonul a devenit o necesitate, bineinteles si un accesoriu pentru cei cu bani care nu stiu sa testeze un iPhone 4 la capacitatile lui.

“Au telefoanele Dual Sim un viitor?” – nu cred ca telefonul Dual Sim o sa tina foarte mult pe piata, in ziua de astazi exista foarte multe cai de comunicare asa ca de ce ti-ar mai trebui o cartele in plus cand poti vorbi pe messenger, skype etc.

“Crezi că tabletele vor înlocui smartphone-ul ?” – Cu siguranta nu, tabletele au un rol foarte important pentru cei care stau tot timpul plecati…pot spune ca este un accesoriu de fite in timp ce un smartphone este destinat toturor.

“Ce sisteme de operare vor cuceri piaţa?” – La momentul actual Android si  Symbian sunt cele mai performante softuri insa este foarte greu de prezis cine o sa cucereasca piata, probabil o sa fie o concurenta intodeauna si de ce nu trebuie sa ne asteptam si la alte soft-uri, poate chiar mai performante. Connect.ro

8 thoughts on “Viitorul telefoniei mobile!

  1. tehnologia avanseaza :D:D:D

    ma astept ca in viitor sa fie totul mult mai simplu, softurile telefoanelor sa fie mult mai stabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *