Post Top Ad

evomag.ro

luni, 27 iunie 2011

Killer Elite se anunta cel mai bun film de actiune din 2011!

Jason Statham si Robert Deniro participa la cel mai bun film de actiune din 2011. Dupa parerea mea cred ca este combinatia perfecta pentru un film de actiune, pe langa acestia il gasim si pe Clive Owen (cel care l-am vazut in Regele Arthur)....deci ce sa mai, film de film.

Lansarea filmului o sa fie pe 23 septembrie 2011, in Romania o sa-l vedem ceva mai tarziu. Pana la lansare nu avem decat sa ne amagim cu un trailer de 1:40 minute.Descriere: cinemagia.ro

Filmul are la bază cartea aventurierului britanic Ranulph Fiennes, scrisă în 1993, "The Feather Men", şi spune povestea unui grup de agenţi care trebuie să localizeze şi să distrugă o celulă de asasini. De Niro joacă rolul mentorului personajului interpretat de Statham şi este răpit, acţiunea evoluând în jurul salvării lui.
Bazat pe o poveste adevărată, Killer Elite te poartă prin toată lumea, de la Australia la Paris, de la Londra în Orientul Mijlociu, relatând aventurile unui fost agent al Forţelor Speciale Britanice, atras înainte de pensionare într-o ultimă misiune, aceea de a-l salva pe mentorul său (De Niro). Pentru a reuşi, trebuie să iasă câştigător dintr-o încercare care pare imposibilă: trebuie să îi elimine pe trei dintre cei mai buni asasini, în frunte cu vicleanul lor şef (Clive Owen).

Un comentariu: