Transforma Windows 7 si Windows XP in Ubuntu!

Pentru cine nu stie ii anunt ca Ubuntu este un sistem de operare bazat pe Linux pentru computerele personale, servere s netbook-uri. Ubuntu este rapid, arată extrem de bine si este gratuit, deci fara seriale si alte prostii. Dupa cum anunta si cei care l-au facut, Ubuntu o sa ramana intodeauna gratuit.

Noi acum nu stam sa instalam Ubuntu, dar putem instala un skin pentru Windows 7 si pentru Windows XP. Sincer sa fiu el l-am instalat si imi place la nebunie…deja m-am obisnuit cu el.

Pentru cei care doresc sa descarce acest sistem de operare si sa-l testeze personal sa acceseze acest link. Mentionez ca totul este gratis de pe site-ul oficial Ubuntu.

Download : Ubuntu skin pack pe Windows 7

Download : Ubuntu skin pack for Windows XP

  • Ubuntu va fi întotdeauna disponibil în mod gratuit, împreună cu versiunile enterprise şi actualizările de securitate.
  • Ubuntu este oferit cu asistenţă comercială completă din partea Canonical şi sute de alte firme din jurul lumii.
  • Ubuntu include ceea ce este mai bun în infrastructura de traduceri şi accesibilitate pe care comunitatea softwareului liber o are de oferit.
  • Toate aplicaţiile de bază Ubuntu sunt libere şi cu sursă deschisă. Dorim să folosiţi programele libere şi cu sursă deschisă, să le îmbunătăţi şi să le împărtăşiţi.

Poate fi instalat pe Windows 7 SP1, atât pe varianta x86 cât şi pe x64 de biţi. 

10 thoughts on “Transforma Windows 7 si Windows XP in Ubuntu!

  1. Am auzit si eu de la un prieten de ubuntu. Si dupa cate am vazut eu e chiar interesant,intro seara am intrat in pc lui si lam intrebat ce windows este si mi-a zis ca e ubuntu… Nici nu auzisem de el pana sa-mi zica el.

  2. Arată mișto, dar cum se mișcă după instalare? Câtă memorie consumă customizarea asta? Eu prefer Ubuntu, nu Winbuntu :))

  3. eu am instalat decat skin-ul si se misca extrem de bine. La mine nu se cunoaste daca fura putin din ram…probabil daca ai 1-2 gb de ram o sa se simta dar la 4 nu ai absolut nici o problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *