Tableta Romaneasca facuta la Brasov!

Avem cu ce sa ne mandrim cand putem spune ca o firma din Brasov a construit o tableta Allview AllDro pe care o gasim la un pret mult mai mic decat a celorlalte firme concurente.

Sunt multe zvonuri ca aceasta tableta este facuta 100% in China, iar Romanii i-au schimbat softul si i-au pus un pret mai mare. Am vazut ca pretul de acum este de 899 RON prin partenerul oficial Allview (Germanos). Eu sincer nu stiu ce sa cred in aceasta privinta, parca era prea greu sa construiasca Romanii o tableta de la A la Z. Priviti performantele tabletei….

  • Sistem de operare Android 2.1 (Eclair);
  • TFT LCD dual-touch de 7 inch, 800 x 480 pixeli, accelerometru;
  • Procesor ARM11, 800 MHz; 256 MB RAM;
  • 2 GB / 4 GB memorie internă, slot microSD;
  • Wi-Fi 802.11 b/g, suport Call by Wi-Fi;
  • Redare audio (MP3, MID, WAV), video (MKV, AVI, FLV, MPEG-4, RMVB – până la rezoluţii Full HD 1080p)

6 thoughts on “Tableta Romaneasca facuta la Brasov!

  1. Auzisem de mult de Allview prin dual-simurile lor dar nu stiam ca-s romani, bravo lor pentru ceea ce fac, sfideaza "criza" din Romania.

  2. La banii astia e clar ca s-ar putea sa mai apara unele probleme sau neajunsuri, iar la primul impact cu podeaua are sanse sa se strice orice tableta pc 🙂 – totul depinde de noroc :). Totusi, AllView Dro este o tableta pc romaneasca (nu cred ca 100%) ce merita apreciata si luata in seamna.

  3. Asta'i tableta ma?? Cu android 2.1 care numai telefoanele sub 300 de lei il au, cu procesor single-core, fra placa video dedicata si 256 de rami?? Fiti seriosi nu degeaba costa atat :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *