Ce este CISS si cum functioneaza! Totul despre sistemul CISS...

CISSmarket.ro are o noua infatisare, un design mult mai practic si mult mai relevant. Totodata, cu noua infatisare vin si facilitatile noi, este vorba de posibilitatea de a comanda online. De asemenea aveti si tutoriale video pentru instalarea sistemului CISS.

Ca tot a venit vorba de CISS vreau sa va spun cateva cuvinte, ce inseamna si la ce ne este necesar. Sistemul CISS este un sistem de alimentare continua cu cerneala fiind foarte benefic pentru a reduce costurile de imprimare, se spune ca el poate reduce cu pana la 95% costurile de imprimare.
Acest sistem este folosit la imprimantele inkjet si el are rolul de a alimenta continuu printr-un sistem de furtunase conectate la rezervoare externe.
Odata instalat acest sistem veti avea certitudinea ca, cartusele nu se vor usca niciodata si nu o sa trebuiasca sa le schimbati. Cand rezervoarele sunt aproape goale trebuie sa le umpleti, oricum este greu ca sa consumati foarte repede 100 ml de cerneala din fiecare rezervor.

Avem si un totorial video pentru a vedea cat de simplu se poate instala, nu trebuie neaparat sa fi un specialist in domeniu pentru a face acest lucru, priviti tutorialul...

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente