Magazinele online fara publicitate vor disparea in curand!

Un studiu facut de nemti au spus ca aproximativ 85% din magazinele online vor disparea. Motivele pentru care ele vor disparea sunt simple, sau cel puti asa par. Oricm nici nu ma indoiesc sa nu dispara, deja sunt prea multe si majoritatea magazinelor mari si-au fidelizat clientii.

Toti care au inceput asemenea afaceri au spus ca se imbogatesc peste noapte insa nu a fost asa. Mediul online este foarte greu si nu oricine poate avea succes, ba mai mult cand te-ai bagat intr-o asemenea afacere sa stii ca PUBLICITATEA, seriozitatea si pretul produselor sunt pe primele locuri.

Un magazin online fara publicitate este ca vaca fara lapte! De ce spun asta ?
– In ptimul rand publicitatea ramane cel mai important factor pentru un magazin online. Romanu’ s-a obisnuit sa faca reclama gratis insa nu o sa mearga foarte mult. Poti face publicitate pe diverse site-uri cu trafic prin Bannere, link-uri si articole si ai sa vezi ca incet o sa prospere avacerea.

In al 2-lea rand vreau sa spun ca publicitatea nu poat fi gratis, orice publicitate gratis cu siguranta nu o sa aduca mare profit, sau cel putin nu o sa mearga asa cu v-ati imaginat.

In romania pot spune ca la momentul actual daca te-ai gandit sa-ti deschizi un magazin online te asigur ca nu o sa-ti mearga. Este posibil sa-ti mearga daca:

– investesti foarte multi bani, ai marfa in stoc si esti serios ;
– ai promotii care sa le atraga ochii clientilor ;
– important este ca transportul sa fie gratuit, acest este un plus garantat ;
– nu uita de publicitate

La ce este buna publicitatea?

1. Publicitatea prin bannere pe site-uri aduc trafic, daca aduc trafic inseamna ca aduc si cumparatori. Nu va ganditi neaparat ca daca aveti trafic aveti si cumparatori…totul depinde si de preturile pe care le aveti.

2. Publicitatea prin link-uri este factorul cheie si ajuta foarte mult la indexarea in google. Sa nu uitam ca si google este foarte importan pentru un magazin online.

3. Publicitatea prin articole genereaza trafic, daca genereaza trafic inseamna ca si posibili clienti.

Cam atat am avut de spus despre magazinele din Romania si despre publicitate! In curand o sa urmeze partea a 2-a care o sa vina cu noutati.

1 thought on “Magazinele online fara publicitate vor disparea in curand!

  1. Din pacate si foarte multe magazine online sunt foarte slab facute, formulare stufoase, erori de programare,una vezi pe site si alta primesti,…etc,etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *