Pe ultima suta de metri – “Cand, cum si de ce am devenit blogger”

Cand, cum si de ce am devenit blogger. Initiativa – Blogatu
In primavara anului 2010 am gasit un articol pe internet despre “Cum sa-ti faci un blog gratis”. Dupa ce am citit articolul in intregime m-am apucat sa fac un blog, bineinteles gratis pe platforma blogspot. De atunci a inceput munca mea, am cautat teme, tutoriale, seo, widget-uri si toate cele necesare unui blog profesional.
Am inceput sa public melodii, articole iar dupa aceea a devenit o pasiune de care nu ma mai puteam desparti. Ulterior am aflat ca poti castiga si bani cu blogul asa ca mi-am luat domeniul propriu .net, munca a devenit din ce in ce mai serioasa iar veniturile din acest site cresteau pe zi ce trece. Nu poti spune ca sunt venituri foarte mari din blogging insa de o ieseala cu prietenii tot merge. 
Blogging-ul a devenit una din pasiunile mele din ziua de astazi, mi se pare absurd sa nu ai un blog (jurnal pe internet ce contine articole periodice sau si cu actualizare neintrerupta, ce au de obicei un caracter personal) si  sa-ti exprimi opiniile fata de lumea in care traim. Cand iti faci un blog sa nu te gandesti ca toate sunt roz, mai ales cand ajungi la un nivel ridicat. Sunt multi oameni “rai” care nu au alceva de facut decat sa injure, insa ei nu stiu cata munca exista la jumatate…in fine, aici este cu totul alta poveste.
Aceste fiind zise, administratorul site-ului 24monden.net va doreste mult succes in cariera si in viata personala!

8 thoughts on “Pe ultima suta de metri – “Cand, cum si de ce am devenit blogger”

  1. Chiar scoti bani din blog? Am mai auzit chestia asta… dar mi se pare atat de greu de atins. Poate ai face niste tutoriale, sa ne inveti si pe noi marele secret. 🙂

  2. Mie imi tot refuza domeniul google adsense pentru ca cica nu am nici o dovada ca e al meu si ma pun sa postez un cod unic pe site. L-am postat si tot nu au vrut, am tot incercat dar nu imi mai raspund. S-au smecherit si inainte era asa usor sa lucrezi cu adsense. Are cineva un cont sau ma poate ajuta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *