Ultimul episod din Burlacita!

In aceasta seara aflam castigatorul show-ului "Burlacita" care a avut-o in prim plan pe Bianca Dragusanu. Aceasta emisiune a adus multe comentarii pe site-ul 24monden, majoritatea au facut-o ca pe o albie de porci dupa finalul emisiunii cu numarul 8.

Update:

Share:

5 comentarii:

  1. bianca draguseanu a participat la emisiunea asta numai pt bani nu ca sa isi gaseasca jumatatea cum sustinea ea de la bun inceput.ar trebui sa nu mai scoata nici un cuvant cum ca ar fi inteligenta ca nu se vede DELOC.femeia asta din plastic daca tot se crede o persoana sincera trebuia sa si demonstreze.oricum toata lumea si-a dat seama de adevarata ei fata.huoooo bianca!!!sa sugi ceapa lui cristea!

    RăspundețiȘtergere
  2. clar...o prefacuta..va sp sincer celor kre vor citi acest comm,o urasc pe bianca!e o javra.pai asta e femeie kre sa fie in rol de burlacita?saracii baieti cu gandul la ea si ea se intalnea cu toti fotbalistii,un fel de laura andresan.probabil asta sp totul.

    RăspundețiȘtergere
  3. wAAAAiiiii bianca ce botanista esti....ai crz k daca te-a sarutat bote o sa va impacati?wai de capu tau va fi daca,continui asa.......si ti-as recomanda o reinoire a buzelor k le ai precum lopata mai ales cea de jos,dar cea de sus ca unghia.....bleaxxxxx urate buze

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente