Corneliu Vadim Tudor la emisiunea “UN SHOW PACATOS”! C.V. Tudor – Cel mai mare experiment din televiziune!

Acesta a fost un experiment mai mult pentru a le aratat tinerilor ca se poate mai mult decat cred ei. Multi nu credeau ca este real si ca are o casca in ureche, dar logic ca nu a fost asa…totul este intiparit in memoria lui de elefant si a demonstrat ca este cel mai destept Roman.
In aceasta ipsotaza as vrea sa-l vad pe Victor Ponta sa vedem cat este de destept, trebuie sa fie si pentru el o provocare ca va d-ati seama ca o sa fie viitorul presedinte al Romaniei.

Ma uitam ca la anumite persoane le stia si ora mortii, ba mai mult a stiut unde s-au nascut si unde au murit. Un om exemplu pentru tinerii din ziua de astazi.

Lista este foarte lunga si chiar el zicea ca poate continua pana la 500 de persoane.

Eminescu, Bach, Leonardo da Vinci, Ludovic al XIV-lea, Veronica Micle, Handel, Michelangelo, Franz Joseph, I. L. Caragiale, Vivaldi, Rafael, Martin Luther, Dimitrie Cantemir, Mozart, Theodor Aman, Jean Calvin, Barbu Ştefănescu Delavrancea, Beethoven, Nicolae Grigorescu, Napoleon, alexandru Vlahuţă, Haydn, Constantin Brâncuşi, Washington, Mihail Sadoveanu, Schubert, Kennedy, Liviu Rebreanu, Verdi, Frederic cel Mare, Lucian Blaga, Wagner, Otto von Bismarck, George Bacovia, Ceaikovski, Tudor Vladimirescu, George Călinescu, Chopin, Nicolae Bălcescu, Tudor Arghezi, Schumann, Gheorghe Magheru, Mircea Eliade, Brahms, Avram Iancu, Nicolae Labiş, Johann Strauss, Nicolae Iorga, Gheorghe Asachi, Offenbach, Octavian Goga, Al. Macedonski, Rossini, Tache Ionescu, Tudor Muşatescu, George Enescu, Iuliu Maniu, Nichita Stănescu, Ciprian Porumbescu, Ion Antonescu, Marin Preda, Nicolae Titulescu, Vasile Pârvan, Al.I. Cuza, Shakespeare, Mihail Sturdza, Dante Aligheri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *