Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 28 octombrie 2011

Teapa mare cu groupon, fundeal...?

Probabil stiti site-ul asa ca nu vreu sa-i mai fac si eu publicitate...ati vazut diverse produse la preturi de 10, 20 sau 30 lei insa lucrurile nu stau chiar asa. Te jegmaneste pe fata, asta este cuvantul potrivit pentru acest site/site-uri.

Sa va spun cum sta traba...vezi pretul, zici e ok si pot da 20 lei pe un produs care valoreaza cateva milioane, asa ca te duci repede sa faci plata. Dupa ce ai facut plata tu astepti ca sa-ti vina produsul acasa insa lucrurile nu stau asa. Mai jos ai un citat, o sa gasiti ceva de genul "Prin intermediul voucherului dvs de 20 RON beneficiati de o reducere de 210 RON din pretul intreg al unui Espressor ----------(pret intreg 599 RON). Diferenta de 389 RON va fi achitata partenerului, Clickshop" deci intr-un final trebuie sa platesti suma de 389 RON, asta dupa ce ai achitat suma de 20 lei.

Romanul e dus cu pluta si i-a tzeapa, dar problema e ca te face legal si nu ai ce sa le faci. Pentru cei care au platit iar dupa aceea au vazut acest articol ii anunt ca au luat o
MARE TEAPA.