Hoteluri in Bucuresti, Cluj si Timisoara

Romania este chiar uimitoare in aceasta perioada a anului. Cu toamna tarzie de care avem parte, peisajele sunt de-a dreptul romantice (atat in sensul sentimentalist cat si cultural al cuvantului). O buna ocazie pentru a explora cateva dintre orasele tarii. 

Daca incepem cu Brasovul, o excursie de o zi pe Tampa sau o plimbare romantica prin centrul vechi al orasului (in special in Piata Sfatului si pe langa Biserica Neagra) sunt o ocazie unica pentru amintiri de neuitat. Posibilitatile de cazare Brasov sunt multiple. De la Bella Musica, cu vedere inspre Piata Sfatului, pana la prestigiosul Aro Palace si noul City Center, Brasovul imbina stilul si serviciile de calitate in acest domeniu.

Sibiul, cu numeroasele sale piete si cu partea medievala a orasului, este o tentatie irezistibila. La capitolul hoteluri in Sibiu, Hotelul Apollo Hermannstadt impresioneaza prin arhitectura sa si ofera privelisti pitoresti prin situarea sa in centrul istoric al orasului. Situata in afara Sibiului, la distanta de vreo 15 minute, Pensiunea Printul Vlad ofera o multitudine de activitati si de facilitati care sa faca sederea clientilor sai cat mai placuta si sa ii determine sa revina.

Deci de hoteluri in Romania, vizitatorii nu vor fi dezamagiti. Precum nici de ceea ce vor vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *