Shibby – M-am saturat HQ Audio

Unii dintre voi o cunosc pe “fata din hip hop-ul romanesc”, este vorba de Shibby. Nascuta pe 26.06.1989 in Resita, Romania. A inceput de la 12 ani cu niste tovarasi de cartier ce aveau experienta in hip hop, baieti “old school”, din oraselul ei natal Resita. Primele versuri au fost scrise pe niste pliante, iar de acolo a plecat totul. Prima aparitie efectiva in lumea hip hop-ului a fost prin battle-urile postate pe internet. Pe parcursul anilor a avut colaborari cu diversi artisti importanti pentru ea, cele mai importante in progresul ei ca artista fiind cu: Zodiak Killa (America, L.A.) pe piesa “The Gift”, Atmostfear (Franta) pe piesa “Folie” si cea mai recenta colaborare cea cu Lyri pe piesa “O doza de furie”.

Shibby spune: “De curand, membra DementialRecords si pot spune ca sunt mandra de asta ! Pe viitor, nu am nici un plan, vreau cat mai mult progres si de ce nu cat mai multe concerte. ”
Mai jos va prezentam prima piesa semnata Shibby in echipa DementialRECORDS “Shibby – M-am saturat”, si multumim celor ce sustin cultura hip hop din Romania, cat si muzica, si speram pe viitor sa ne facem treaba cat mai bine. Pace tuturor, si Abonati-va la canalul nostru oficial de Youtube: http://youtube.com/DementialRECORDS !

Voce/Text: shibby
Instrumental: Internet
Mix/Master: Shibby@D.Records
Video: M. Lucian@D.Records

Sustine-ne si tu, Urmareste-ne la urmatoarele siteuri
Youtube: http://www.youtube.com/user/SandraCatless
Facebook : http://www.facebook.com/ShibbyOfficial
Twitter : https://twitter.com/#!/Shibby4hh
Soundcloud : http://soundcloud.com/shibby4hh

Aboneaza-te la canalul nostru DEMENTIALRECORDS
LIKE: http://facebook.com/DementialRECORDS
Follow: http://twitter.com/DementialR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *