Post Top Ad

evomag.ro

marți, 17 ianuarie 2012

10 ani de puscarie pentru un tanar care detinea un site de torrente!

In SUA legea este foarte drastica pentru cei care pirateaza. Un tanar britanic a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru ca a pus link-uri gratuite spre emisiuni TV si filme, inclusiv Lost si The Hangover.

Autoritatile spun ca acest tanar a castigat din reclame peste 180.000 euro, toti acesti bani din site-ul de torrente TVShack.net. Asadar dragi prieteni care aveti site-uri de torrente sau de filme online, aveti mare grija cu pirateria pentru ca este ilegala in fiecare stat din lume.

Odata prinsi este greu sa scapati basma curata, mai ales cand sumele castigate din reclame sunt colosale. Orice inceput are si un sfarsit, nu va bazati ca sunteti anonimi ca va poate depista imediat.

Mama tanarului a izbucnit in plans cand a auzit decizia judecatorului. Avocatul a declarat ca o sa faca apel...mai multe detalii inca nu se stiu. Va tin la curent si cu recursul :)

Un comentariu:

  1. Sunt multe site-uri de filme online, daca ar fi sa ii bage la inchisoare pe toti din Romania, care au asa ceva, ar trebui sa mai construiasca cateva inchisori.

    RăspundețiȘtergere