Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 4 ianuarie 2012

Fata cu Dragonul Tatuat! Un film extrem de plictisitor...

La inceput de an am fos la mall sa vad si eu un film asa ca am ales sa vad "Fata cu Dragonul Tatuat", credeam ca este o capodopera insa nu a fost chiar asa.

Povestea relativ banala, e genul de mister incat iti dai seama ca Harriet traieste si in plus de asta daca ai mai vazut filme de genul acesta iti dai seama ce se va intampla pe parcursul filmului.

Nu mai zic ca filmul dureaza  2 ore si 40 de minute, adica sigur te i-a somnul in cinematograf...nu am inteles de ce atat vorbaraie in acest film, mai exact pana la jumatatea filmului nu se intampla absolut nimic.

In concluzie acest film nu merita vazut la cinema. Pierdere de vreme si bani aruncati pe fereastra.

The Girl with the Dragon Tattoo

8 comentarii:

 1. pierdere de vreme, mie imi pare rau ca l-am vazut.

  RăspundețiȘtergere
 2. ar fi trebut sa citesti cartea si n-ai mai fi spus asta, cartea e o capodopera... eu am sa merg, totusi, sa vad si filmul... dar cartea, pentru mine, ramane absolut superba..

  RăspundețiȘtergere
 3. "extrem de plictisitor"..cred ca nu sti ce vorbesti

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu e pentru orice .. care asteapta curse cu masini ...are intriga inceput , sfarsit ..care de fapt poate aduce o continuare ... eee

  RăspundețiȘtergere
 5. am vazut ambele filme , adica si cel suedez si tot nu m-am plictisit!

  RăspundețiȘtergere
 6. Plictisitoare e viata ta de manele,mici,bere la pet. Pun pariu ca ai si fatza.

  RăspundețiȘtergere
 7. hahaha....anumite filme nu sunt intelese pt ca iti trebuie si ceva ""brain""..... celor care nu prind ideea la filme de genu' le recomand cu caldura filmele cu Chuck Norris. :)))

  RăspundețiȘtergere