New HIT: Ensuna & Eris – Fall in love

Nu multi au auzit de trupa Ensuna, printre putinele din Romania care abordeaza stilurile: progressive house si progressive trance. Prima data cand am auzit despre ei, a fost cand am ascultat piesa “Find me the way” (o coproductie cu InTempo) anul trecut la VibeFm. Incepand cu acel moment, le-am urmarit atent atat evolutia in topuri, cat si numarul de fani care crestea foarte repede cu fiecare noua piesa lansata (“Lovely”, “Beautiful soul”), pe pagina lor oficiala de facebook (http://fb.com/ensunaofficial)

Trupa Ensuna este formata din Aleris (producer/remixer) si vocea feminina a Alexandrinei Gheorghita. Fara nici un label in spate sau orice fel de impresari, aceasta trupa si-a castigat foarte multi fani mai ales in afara Romaniei (USA, Mexic, Tunisia, UK samd), dovada fiind paginile create de acestia in semn de apreciere a muzicii Ensuna (Ensuna Mexico, Ensuna USA Fan Page etc)

De Dragobete, trupa Ensuna a lansat o noua piesa, a doua pe acest an dupa “Beautiful Soul” (primita foarte bine in cluburile din Romania si din afara), denumita cum alfel decat “Fall in love”. Cu puternice influente progressive trance si cu vocea in premiera a lui Aleris, aceasta melodie suna foarte bine si transmite un mesaj optimist tuturor indragostitilor.
Acum va las pe voi sa decideti cat este de diferita muzica lor fata de muzica romaneasca actuala promovata masiv.
Mai jos va prezint cele doua piese lansate in acest an, “Beautiful Soul”si “Fall in love”.
Daca va plac, hadeti sa-i ajutam cu promovarea muzicii lor prin share-uri si recomandari.

Pentru a-i cunoaste mai bine, le puteti vizita si website-ul: www.ensuna.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *