Romania ne ofera un mare NIMIC!

Majoritatea studenţilor, doresc ca după terminarea facultăţii, să-şi găsească un loc de muncă în altă ţară, fiind mai multe condiţii de trai. Ţara aceasta nu ne oferă mereu tot ceea ce dorim, întrucât toţi preferă să o părăsească, sperând că situaţia aceasta financiara se va reglementa plecând în alte ţări.

Noi oamenii, ne-am obişnuit ca până acum să ni se ofere totul de-a gata, cum era pe vremea lui Ceauşescu, spre exemplu locurile de muncă erau asigurate, iar locuinţele erau oferite imediat după căsătorie.

Din păcate, nu avem în totalitate drepturi de a decide, iar puterea oamenilor în dorinţa de a schimba ceva nu este utilă în România de astăzi.

3 thoughts on “Romania ne ofera un mare NIMIC!

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
  35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

 2. de fapt e bolnava de futuita acuta si cronica cu metastaze de sloboz :))) , saraca , am nevoie de 35.000 de euro sa-mi iau un mertan dala shukar la mana a 2-a . scrieti si asta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *