Azi e ziua lui Nicu Covaci! LA MULTI ANI!

Cred că şi el se miră de faptul că timpul s-a scurs fără să ne dăm seama, întrucât rezultatele nu ezită să apară, ajungând la vârsta de 65 de ani.

Nicu are mai multe roluri în legendara trupă Phoenix, fiind muzician, compozitor, cântăreţ şi nu în ultimul timp chitarist, reuşind să-şi îndeplinească fiecare atribuţie fără probleme.

În 1961, alături de Bela Kamocsa, a format o trupă de chitare electrice, denumită Sfinţii. Peste 3 ani, formaţia îşi schimbă numele în cel cunoscut de noi şi anume Phoenix. Această trupă are succes până în ziua de astăzi, reuşind să tragă după sine voie bună şi distracţie.

Nicu Covaci este cunoscut ca fiind cel mai bun chitarist rock din Romania şi nu mă îndoiesc de acest lucru.

1 thought on “Azi e ziua lui Nicu Covaci! LA MULTI ANI!

  1. io zic ca exagerati atribuindu-i calitatea de cel mai bun chitarist rock din tara.tippu' in afar de zdranga zdranga si de urlat din rarunchi heiiiiiiiiii nu stie ninica. si-acu' vrea si pomana adica pensie moca. mai bine sa se faca revolotionar si pe langa indemnizatia aia de fo 30 milioane pe luna capata si terenuri si spatii comerciale. si poa' sash deschida o tutungerie sau magazin de maruntisuri se face ceaua bani. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *