Ce faci cand n-ai ce face ? Pleci la Londra!

Urma ca in doua zile sa luam vacanta, asa ca am planuit impreuna cu prietenii mei sa plecam din oras macar pentru o saptamana, pentru a uita ca trebuie sa invatam pentru bac. Am hotarat o destinatie cat mai departe de casa, pentru a putea fi mai greu de contactat, intrucat am ales minunatul oras Londra.

Bineinteles ca nu am avut bani de bilete de avion (tipic Romanesc), asa ca am plecat cu autocarul. Cu totii stim ca aceasta optiune este una destul de plictisitoare, in comparatie cu cele 3 ore petrecute in avion.

La plecare nimeni nu si-ar fi putut inchipui ca am putea avea probleme cu transportul, incat eram fericiti ca vom avea o mini vacanta de neuitat si la drept vorbind cam asa a fost.

Din pacate, autocarul a facut panã la intrarea in Viena, asa ca a trebuit sa asteptam pana cand soferul schimba roata, insa pentru realizarea acestui lucru i-ar fi trebuit o cheie de roti si un cric. Nefericirea face ca barbatul a uitat cricul in autobuzul colegului sau, asa ca a trebuit sa apelam la unul dintre magazinele de piese auto.

La scurt timp dupa acest incident, ne-am reluat drumul. Eram flamanzi si trebuia sa asteptam pana in Brussel unde va avea loc urmatoarea oprire. Atunci m-am gandit “mai bine era acasa” insa era prea tarziu ca sa regret.

Se inserase, iar datorita oboselii unii dintre noi au adormit. Aproape de Brussel, la o intersectie, un BMW ne-a depasit, lovind din neatentie si unul dintre stopurile autocarului. Soferul nu a acordat atentie acestui incident, intrucat m-a rugat sa ma interesez pe interesez in ceea ce privesc piesele auto online. Urma ca plata stopului spart sa fie sustinuta de barbat, asa ca trebuia sa gasesc ceva destul de ieftin.

Calatoria a durat mai mult decat trebuia, insa am ajuns la Londra fericiti precum am plecat. Urma ca vacanta sa fie una minunata alaturi de prieteni, chiar daca drumul a fost unul cam „zdruncinat”.

Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *