🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Mesaje de Invierea Domnului! Mesaje in ziua de paste!

1. Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

2. Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

3. Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

4. 16 Iepurasi…8 se spioneaza…5 sunt la somnic si frumos viseaza…2 mai albiori..dau cadou de sarbatori..iar ultimul a citit.. PASTE FERICIT!

5. E noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanarile aprinse, cu sufletul curat, e Noaptea Sfanta-n care, cu totii murim cate putin ca sa ne nastem maine, mai buni si mai senini. Paste Fericit si Hristos a Inviat!

6. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

7. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna….HRISTOS A INVIAT !!!!

8. Si de va fi sa vina Isus
Din ceruri inapoi la noi,
E semn c-a inviat credinta
C-a inviat cei bun in noi.
Paste fericit!

9. Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.Paste Fericit!

10. Lumina si caldura Sfintelor Sarbatori Pascale sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
Paste Fericit!

11. E-n somn de salcii un vis de rastignire E plans de miei si plaiuri cu verdeata
Hristos sa va aduca lumina
In noaptea renuntarii la moarte pentru viata.

12. Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

13. “Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa.”

1 thought on “Mesaje de Invierea Domnului! Mesaje in ziua de paste!

  1. IN ACEASTA ZI DE SARBATOARE ISUS A INVIAT PT NOI,NEA MAI DAT O SANSA SA II PUTEM MULTUMI PT CATE A FACUT PT NOI,ITI MULTUMIM ISUS!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *