Post Top Ad

evomag.ro

joi, 5 aprilie 2012

S-a terminat sezonul din Burlacul cu Vladimir?

Când vezi acest titlu te întrebi fără să vrei “Ce s-a întâmplat?”, deoarece această emisiune avea succes si era una destul de vizionată.

S-a terminat acest sezon datorită plecării lui Vladimir, însă acest lucru poate fi interpretabil cum se întâmplă de obicei. Ei bine, plecarea acestuia se datorează faptului că echipa de producţie nu a fost mulţumită de rezultatele obţinute.

Vladimir afirmă totuşi că de pe urma acestui show, nu s-a ales cu nici o relaţie, deşi multi considerăm că ar avea o relaţie cu Augusta Lazarov. Bărbatul mărturiseşte că între ei nu există nimic şi că au fost doar colegi.


6 comentarii:

 1. Mie imi pare foarte rau!Imi faceam sperante ca o sa ramana cu Adelina dar...asta e.Mai exista si alti ,,Burlaci'' :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu credeam ca vei ramane cu Adelina. Apropo, sanatate ptr Adelina. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Adelina era ok,chiar este o persoana sufletista ,din ceea ce am vazut eu,dar tot sasha ramane preferata mea,trebuie sa sti si sa "citesti"oamenii,iar sasha se vede ca a tecut ,nu zic prin multe,prin destule,de aceea a luat o decizie,nu tocmai care si-o dorea,dar era spre binele ei,toate au luat decizii spre binele lor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Adelina era ok,chiar este o persoana sufletista ,din ceea ce am vazut eu,dar tot sasha ramane preferata mea,trebuie sa sti si sa "citesti"oamenii,iar sasha se vede ca a tecut ,nu zic prin multe,prin destule,de aceea a luat o decizie,nu tocmai care si-o dorea,dar era spre binele ei,toate au luat decizii spre binele lor.

  RăspundețiȘtergere
 5. sasha a fost preferata mea*****

  RăspundețiȘtergere