Ultimul episod din “Pariu cu Viata”, sezonul 2

In aceasta seara la ora 20:20 putem urmari la TV ultimul episod din “Pariu cu Viata”, un adevarat spectacol de muzica si dans.

Mai mult de atat daca ai un cont platit la VOYO poti urmari ultimul episod chiar din aceasta dimineata de la ora 10:30,

“Avand in vedere faptul ca este o experienta pe care am trait-o acum mult timp si pentru multi altii este o experienta unica in viata, trebuie sa recunosc ca m-am simtit extraordinar si pot spun ca m-am intors in timp efectiv, simtindu-ma exact ca acum cini ani cand ma desparteam de colegi si nu stiam ce se va intampla cu viata mea”, marturiseste Dorian Popa.

“Balul de absolvire a reprezentat pentru mine atat in viata reala cat si in film, o etapa a vietii care va schimba totul. Prin urmare, LaLa trece acum la un alt nivel. Tot la finalul sezonului cantam o piesa noua, Hey you, care practic cuprinde toate emotiile si trairile de peste liceu si pregateste telespectatorii pentru sezonul al 3-lea. Desi se termina povestea noastra in liceu, noi nu am terminat povestea cu voi! :)”, spune Sore.

“A fost o atmosfera speciala la bal. Le doresc tuturor adolescentilor de a 12-a un bal ca cel pe care l-am avut noi in serial. Ne-am bucurat cu totii de el, ne-am distrat, dar am si muncit in acelasi timp. Am dansat, am cantat, ne-am amintit clipele frumoase, cum eram noi la inceputul proiectului si cat de frumos a trecut timpul de-a lungul acestor doua sezoane”, povesteste Cristina Ciobanasu.

“A fost o atmosfera incredibila. A fost inedita pentru ca n-am trecut inca prin experienta unui bal de absolvire inca si pot sa spun ca ma aflu printre norocosii care au parte de doua baluri de absolvire. S-au strans toate personajele, am dansat, ne-am distrat, toate cuplurile din LaLa au avut o piesa pe care si-au dedicat-o unul altuia”, spune Vlad Gherman.

“In ultimele zile de filmare pentru sfarsitul sezonului doi s-au creat foarte mute emotii si sentimente de melancolie. Mi-am adus aminte de momentul in care am absolvit liceul si a sunat ultimul clopotel si am retrait acest moment impreuna cu LaLa Band. Balul de absolvire a fost unul spectaculos, am avut parte de artificii si am cantat piesa “Hey You”, ultima piesa cantata in liceu alaturi de toti colegii. Noi n-am considerat ca fiind ultimele filmari pentru ca in foarte scurt timp vom incepe pregatirile pentru sezonul trei. Mie imi place foarte mult sa lucrez cu echipa din “Pariu cu viata” pentru ca inca de la inceputul proiectului am invatat foarte multe de la ei si as vrea sa o fac continuare” spune Alexia Talavutis.

“Multe lucruri au fost asemanatoare balului real din viata mea. Tin minte ca atunci am stat sa prindem rasaritul in fata unui iaz de la intrarea in oras. Cel din “Pariu cu viata” a fost ca un bal de absovire adevarat, a fost emotionant. Focul de artificii din final simbolizeaza continuitatea si faptul ca vor mai fi si alte dansuri. Muncesc cu drag la acest proiect. Nici nu-mi dau seama cand a trecut timpul, dar urmeaza sezonul 3 care va fi foarte frumos si plin de surprize”, declara Dima.

Implicata in relatia cu de elevii ei, Raluca este alaturi de acestia intr-un moment atat de important :“A fost emotionant si pentru Raluca, dar si pentru mine pentru ca desi cronologic era balul de absolvire, si colegii mei din LaLa Band incheiasera o etapa. Toate discursurile, chiar daca erau ale personajelor, aveau intr-un fel legatura si cu realitatea pentru ca absolvirea inseamna incheierea unei etape si inceperea alteia, moment ce de obicei se lasa cu lacrimi”, povesteste Adela Popescu.

Tinerii din LaLa Band au trecut impreuna prin clipe memorabile, intamplari mai mult sau mai putin frumoase, insa uniti de “acelasi vis” au depasit orice problema si se pregatesc cu bucurie de noile experiente pe care le va aduce viata, intr-o noua etapa pe care telespectatorii o vor urmari din toamna la Pro Tv, in sezonul 3 din “Pariu cu viata”.

Sursa: PROTV

3 thoughts on “Ultimul episod din “Pariu cu Viata”, sezonul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *