Post Top Ad

evomag.ro

marți, 12 iunie 2012

Am vazut "Prometheus 3D"! Vezi cum arata un film cu un buget impresionant.

Promtheus 3D se afla pe primul loc in box-office-ul din Romania si pe locul 2 in SUA. In perioada 4 iunie - 10 iunie 2012 acest film a realizat incasari de peste 200 de milioane de dolari inca in prima saptamana de la lansare, facandu-l unul din cele mai interesante filme ale lunii iunie.

Pentru bugetul care la avut pot spune ca a fost un film plictisitor, mai alaes in prima ora a filmului, bineinteles cu cateva faze jos palaria dar in rest o poveste banala cu un sfarsit ghicit. Cel mai probabil o sa vedem si o continuare a filmului, asta pentru ca sfarsitul nu a fost clar iar robotelul care a ramas doar cu un cap a zis ca poate conduce o nava catre o alta planeta. Mai jos aveti o descriere detaliata a filmului, plus un trailer subtitrat in lb Romana.

Titlu: Prometheus
Producator:Brandywine Productions
Data lansare (SUA): 08 Iunie 2012
Data lansare (Romania): 08 Iunie 2012
Buget: 250,000,000 $

Cu Prometheus, Ridley Scott, regizorul seriei Alien şi a filmului Blade Runner, a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu