ANDA ADAM – Say Goodbye

In aceasta dimineata Anda Adam a lansat o noua piesa, este vorba de “Say Goodbye”, o melodie care nu se ridica sub nici o forma la standardele melodiilor vechi ale artistei. Pot spune ca prea este pop-corn, adica nu a adus nimic nou in ritm si nu vad sa aibe succes cu o asemenea melodie.

Timpul le va rezolva pe toate, vom vedea daca o sa cucereasca topurile. Ascultati in premiera noua melodie semnata Anda Adam “Say Goodbye”

2 thoughts on “ANDA ADAM – Say Goodbye

  1. Piesa suna diferit de celelalte si mi se pare chiar deosebita. Nu detectez in nicio nota fatul ca "nu se ridica sub nicio forma la standardele precedente", de parca ar trebui sa ramana intepenita intr-un sablon, eventual unul trasat d evoi, toata cariera. Cred ca e deja un trend fata de artistii consacrati sa desfiintati orice piesa inainte ca aceasta sa se lanseze. Lasati fanii si publicul sa-si spuna parerea, a voastra chiar conteaza mai putin, ma indoiesc ca sunteti rectori universitari pe la vreun Conservator. Si apropos, piesa e chiar buna si va prinde sigur. Statisticile voastre rautacioase chiar nu conteaza, va spune un om care nu e neaparat fan Anda Adam dar care consuma muzica buna si citeste cam tot ce se scrie despre trenduri si muzica in prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *