NU ne lasam pacaliti! Duminica NU mergem la vot!

Presedintele Traian Basescu a postat pe pagina de facebook "Alaturi de presedintele nostru" un nou mesaj pentru Romani, un mesaj in care ne spune sa nu ne lasam pacaliti si sa NU ne ducem la vot.

Mesajul se poate vedea aici 

Am gasit si un comentariu care mi s-a parut foarte interesant, un mesaj postat de Domnul Vladimir:
USL îmi propune pe 29 iulie un joc: vreau să-l demit pe Traian Băsescu sau nu? Iar cea mai bună strategie este să nu joc, pentru că referendumul este o capcană.
Se știe aproape sigur că peste 50% din voturile exprimate vor fi în favoarea demiterii (procentajele exacte depind de institutul de sondaj întrebat, căci majoritatea deformează statistica în scopul manipulării maselor). Ecuația devine, așadar, extrem de simplă: dacă peste 50% din alegătorii cu drept de vot vin la urne, Traian Băsescu va fi demis; altfel, va reveni la Cotroceni. De aici, strategia mea decurge în mod evident: pentru prima oară în viață, nu vreau ca votul meu să conteze. Pe USLamisti i-a interesat cumva Referendumul Romaniei din 22 noiembrie 2009 (trecerea la Parlament Unicameral si 300 parlamentari) ca sa ne intereseze pe noi Referendumul lor???
Daca vedeti primari usl (in special cei din localitatile rurale) ca vin la voi sa va cheme la vot, le spuneti atat: Prezenta la vot nu-i obligatorie si nu constituie infractiune asa cum spuneti voi! Daca va forteaza sa votati, sunati la 112! Inaintea inchiderii urnelor intram peste membrii usl din sectiile de vot sa-i verificam daca au votat in locul nostru fara sa le aratam buletinul, si-n caz afirmativ ii tragem la raspundere!!!

Transmiteti acest mesaj la toate rudele dvs. (mai ales cei care locuiesc in localitatile conduse de primari usl) si sa le aratam ca nu fac ei ce vor cu noi! La lupta pe ei!
Dragi romani, nu intrati in capcana USL, prin urmare – NU MERGETI LA VOT! Jos cu uslamistii!!!!
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente